foradia subscriutegrat

Xàtiva dedica una setmana d’activitats de Vicent Andrés Estellés

A més, per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, hi ha preparats dos concerts per als dies dissabte 26 i diumenge 27 de setembre

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat activitats culturals i per a finalitzar el mes de setembre ha dedicat algunes d’elles al poeta Vicent Andrés Estellés.

El dijous dia 24 se celebrarà al Centre Cultural de Xàtiva, la conferència ‘Reescriptura i reivindicació a les Horacianes de Vicent Andrés Estellés’, que estarà a càrrec d’Amanda Ruiz Navarro.

Per altra banda el divendres 25 de setembre el col·lectiu Paraules de Fang, juntament amb la Primitiva Setabense, realitzaran un recital poètic de ‘El cant de Vicent’ amb protagonisme de Horacianes.

Els dos actes tenen aforament limitat, i les entrades es poden recollir a la Casa de Cultura del municipi.

A més, per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat més programació per al cap de setmana.

Per una part, el dissabte 26 de setembre, a les 12 hores, se celebrarà al jardí del Palasiet un concert de música festera a càrrec de la Colla de Tabaleters i dolçainers de Xàtiva. Les entrades es poden recollir el mateix dia de l’acte en aquell mateix lloc.

Per altra, també comencen les rutes vinculades a les activitats turístiques programades per a la tardor, amb protagonisme aquest dissabte per a la ruta poètica d’Estellés, dirigida per l’actor Pepe Mira. Les places són limitades i cal reservar-les al web de Xàtiva Turisme.

Ja per al diumenge 27, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, s’ha organitzat al castell de Xàtiva el concert ‘Pinzellades sonores al castell’, de la mà del Cor Polifònic de Xàtiva. Començarà a les 12 hores i tindrà lloc a diferents punts del castell.

A més a més des del passat dissabte es pot visitar l’exposició ‘Alfaro i Xàtiva. Un diàleg amb la història’, que s’ubica en diferents escenaris exteriors i interiors del convent de Sant Domènec, la plaça de la Seu i el museu de l’Almodí. També es pot visitar a la sala de columnes de la Casa de Cultura, fins a finals d’aquest mes, la IX Mostra de pintors i escultors de Xàtiva.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *