foradia subscriutegrat

El circuit homologat de BMX ja té adjudicada la seua construcció

Aquest projecte costarà 218.873 euros, i s'espera que estiga acabat en 3 mesos a partir de la signatura de l'acta de comprovació que es realitzarà en els pròxims dies

La Junta de Govern ja ha aprovat l’adjudicació a la construcció del circuit homologat de BMX que estarà situat a la zona de Trencacaps.

El pressupost base de licitació era de 262.501 euros, i s’ha adjudicat per 218.873 euros, és a dir, s’estalviaran 43.627 euros que es podran utilitzar per a altres projectes municipals.

L’empresa encarregada de dur a terme l’obra és Mediterráneo de Obras y Alsfaltos S.L, i s’espera que el termini d’execució de l’obra serà de tres mesos a partir de la signatura que es realitzarà en els pròxims dies. És a dir, des de l’Ajuntament s’espera que estiga finalitzat en el primer trimestre de 2021.

El projecte permetrà crear un circuit homologat de BMX a Alcoi per a atendre el nombrós col·lectiu d’esportistes que practiquen aquesta modalitat a la ciutat, no només d’Alcoi, també d’altres municipis de la comarca que han vist com una vegada més Alcoi capitalitza i és la referència, en aquest cas en el BMX.

La construcció permetrà poder albergar i disputar campionats de caràcter autonòmic i nacional, ja que, a hores d’ara, el circuit que hi ha al Viaducte no reuneix les condicions per a fer-ho.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, ha ressaltat que: “Aquest circuit permetrà a tots els esportistes locals, que cada vegada són més i que estan aconseguint molt bons resultats en diferents proves, preparar-se amb seguretat en un circuit que compleix els mateixos requisits dels traçats on després realitzaran les seues competicions. És un col·lectiu que mereix un canvi d’ubicació i és necessària la construcció d’una nova pista. Unes instal·lacions on es puga desenvolupar l’activitat amb seguretat i que garantisquen la continuïtat i la promoció d’aquest esport a la nostra ciutat”.

“El nou circuit BMX d’Alcoi permetrà la continuïtat d’aquest esport a la ciutat, situant a Alcoi com un referent per a aquest esport olímpic, ja que podrà acollir proves autonòmiques, estatals i internacionals. Tindrem una nova infraestructura que amplia els espais esportius de qualitat a la ciutat i que demostra el compromís d’aquest govern amb l’esport”, ha conclòs el regidor d’Esports.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *