foradia pressupostparticipatiualcoi

Obres en l’edifici de l’Associació de Veïns del Viaducte

Es tracta de dependències públiques que són seu d’altres col·lectius. Les obres finalitzaran en dues setmanes i el pressupost és de 6.354 euros.

obres-viaducteL’Ajuntament d’Alcoi, a través de la regidora de Patrimoni i Habitatge, està realitzant les obres de reparació de la coberta de l’edifici que alberga a l’Associació de Veïns del Viaducte, entre altres entitats socials.

Aquest edifici es troba a la part final del Passeig Ovidi Montllor i des de fa anys ve patint filtracions d’aigua de pluja i humitats provocades per un defecte de la façana. Les obres finalitzaran en dues setmanes i el pressupost és de 6.354 euros.

La regidora de Patrimoni Municipal i Habitatge, Lorena Zamorano, ha explicat que “gràcies a la bona gestió ja podem invertir en les persones; aquest és un exemple, ja que l’edifici alberga moltes entitats socials que veuran per fi una solució als problemes que patien cada vegada que plovia”.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *