foradia subscriutegrat

L’Antic Depòsit d’Aigües ja té finalitzada la seua obra

Gràcies a aquesta actuació, ara aquest espai pot servir perquè els vianants puguen fer una parada en un espai agradable i poder gaudir de les vistes a la Penya el Frare

Als últims dies s’han finalitzat les obres que s’estaven realitzant a l’antic depòsit d’aigües, que ja no s’utilitzava, ubicat a la carretera d’Agres. Aquest espai, i el seu entorn, estava sofrint una situació d’abandó que ha durat molts anys, i, ja que era una infraestructura municipal, es va decidir rehabilitar-ho per a donar-li una nova vida.

Gràcies a aquesta actuació s’ha permés que molts vianants que accedeixen al Paratge els Fontanars i accedeixen al Paratge municipal Fontanelletes, puguen fer una parada per a descansar i gaudir de les vistes a la Penya el Frare, i a les diverses zones verdes que hi ha en aquest entorn natural.

En aquesta obra, que ha tingut un cost de 34.848 euros, s’han fet treballs de neteja del terreny, s’han podat els arbres, s’ha enrasat el sòl, s’ha renovat la pintura, instal·lat l’enllumenat solar tipus led i senyalització, i s’ha col·locat nou mobiliari urbà.

La voluntat del govern municipal de Muro amb aquesta actuació era millorar l’entorn, i que aquest puga ser un punt de trobada per a esportistes, i a més, que aquest deixe de ser un punt de brutícia localitzada.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *