foradia

Gandia destinarà 320.000 euros a serveis d’ajuda a domicili

A més, la Junta de Govern aprovarà una partida de 51.000 euros per a ajudes de caràcter assistencial i excepcionals en els menjadors escolars

Segons ha explicat la regidora de Benestar Social de Gandia, Carmen Fuster, la Junta de Govern ha arribat a uns acords per a dur a terme diferents ajudes a la localitat.

Per una banda, es va aprovar l’expedient de contractació destinat a prestar el Servei d’Ajuda a Domicili i el Servei d’Ajuda a Domicili per a la Dependència.

Gràcies a aquest servei, l’Ajuntament de Gandia podrà donar una atenció integral que és necessària perquè les persones amb dependència puguen continuar amb la seua vida intentant garantir el seu benestar personal. Aquest servei fa 20 anys que el consistori l’està donant i actualment atén a 50 famílies.

Aquesta proposta tindrà un pressupost de 320.000 euros, i la validesa de l’acord serà per dos anys, i tindrà la possibilitat de prorrogar-se per tres anys més. En aquest cas, l’import del contracte superaria els 800.000 euros.

Fuster ha aclarit que aquesta quantitat ve subvencionada íntegrament per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i ha afirmat que “des del consistori continuarem apostant per aquestes polítiques perquè ajuden a persones, que per diverses raons, no poden valdre’s per si mateixes durant la seua jornada diària”.

També s’han aprovat acords en l’àmbit de l’educació, com la concessió de manera directa i excepcional d’ajudes per al servei de menjador escolar durant el curs 2020-2021. El pressupost per a aquest curs serà de 51.000 euros. Durant el curs anterior es van beneficiar 140 alumnes d’aquestes ajudes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *