foradia subscriutegrat

Nova edició d’ajudes Reactiva Alcoi Comerç amb més de 200.000 euros

Els comerços rebran entre 200 i 1.000 euros per a aplicar en descomptes als clients

L’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una nova edició de les ajudes ‘Reactiva Alcoi Comerç’ que tenen com a objectiu incentivar el consum local, és a dir, que estan destinades als comerços, hostaleria i negocis de proximitat.

Per a aquesta nova subvenció des de Comerç es compta amb un total de 200.000 euros, i l’objectiu fonamental, segons indiquen des d’aquesta àrea de l’Ajuntament d’Alcoi, és incentivar les compres i el consum a través de descomptes en els tiquets de compra.

La campanya durarà fins al mes de desembre.

Els negocis interessats poder fer la seua sol·licitud en aquest enllaç. En el cas de no tenir el certificat electrònic es pot registrar de manera presencial en l’Àgora, demanant cita.

Per a aquesta segona edició de les ajudes, s’entregarà una quantitat de mínim 200 euros i pot arribar fins als 1.000 euros, depenent dels descomptes aplicats, per a tots els sol·licitants.

La quantia final serà determinada de manera equitativa per a tots els sol·licitants, en funció de la disponibilitat pressupostària fins a esgotar el crèdit restant de 200.000 euros.

Aquestes subvencions tenen règim de concurrència competitiva, és a dir, tenen la forma d’ajudes a fons perdut i es donaran una vegada s’adjudiquen. Són compatibles amb altres subvencions.

Els beneficiaris s’han de comprometre a aplicar mitjançant descomptes en les compres dels seus clients fins al 25% amb un màxim de 20 euros, descompte per compra per client i dia. El descompte es tindrà que veure reflectit en el tiquet de compra perquè puga servir de justificant. Aquells comerços que participen tindran un distintiu per a identificar-los.

Els comerços participants en la primera edició han demanat poder seguir amb la campanya fins a desembre per a poder esgotar tots els descomptes disponibles. La sol·licitud ha sigut acceptada i a més podran també participar en la segona edició.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *