foradia elgrat

José Maria Segura, exdirector del Museu Arqueològic “Afalaga molt veure que estan reconeixent el teu treball”

EL POBLE ÉS SAVI. José Maria Segura és el guanyador del Premi 9 d'octubre d'aquest 2020 i hem volgut parlar amb ell per a saber que significa aquest reconeixement per a l'exdirector del Museu Arqueològic Camil Visedo Moltó

“Em va cridar una nit el senyor alcalde i em va dir que el Consell de Cultura, de forma unànime, em va triar a mi”, així va ser com José María Segura es va assabentar que era el Premi 9 d’octubre d’enguany. Amb satisfacció l’exdirector del Museu Arqueològic ha explicat que: “afalaga molt veure que estan reconeixent el teu treball i la trajectòria professional”.

Per a Segura aquest premi és “la visibilitat que se li dóna al Museu i al Patrimoni Històric que tenim, i em quede amb això”. José Maria Segura ha confessat que no esperava aquest premi, però que està molt honrat, i més coincidint amb l’any de la seua jubilació.

De normal l’arqueòleg ha celebrat el 9 d’octubre com un dia important, encara que no haja anat a cap acte públic. Enguany serà diferent, i per això ell ha indicat que “espere viure’l en companyia dels meus amics, de la família, i anar al Teatre Calderón, imagine que serà un dia importantíssim”.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *