foradia cdturisme

Pau Bernabéu es presenta com a candidat per a dirigir el Campus d’Alcoi de la UPV

El seu projecte està fonamentat en tres eixos que busquen el creixement del centre: Persones, Campus i Societat

Pau Bernabéu ha presentat la seua candidatura per a dirigir el Campus d’Alcoi de la UPV després d’un intens període de reflexió i treball que s’ha fet conjuntament amb un grup de professors d’aquest campus.

Bernabéu explica que és una candidatura que està pensada per a desenvolupar un projecte de futur per al Campus d’Alcoi d’una manera participativa i amb transparència.

Per això, el seu equip ha preparat un Pla estratègic que té com a nom ‘Horizonte 2030’ i el seu objectiu és dissenyar el futur del campus a mitjà termini, comptant sempre amb la participació dels alumnes, personal administratiu i professorat.

Pau Bernabéu és professor en el Departament de Comunicacions de la UPV, i ha donat classe en diferents àrees relacionades amb la Teoria del Senyal i Comunicacions. A més, és Doctor Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València i durant molts anys ha treballat en el desenvolupament de sistemes de control d’incendis en grans àrees.

El seu projecte per a dirigir el Campus d’Alcoi està centrat en tres eixos: Persones, Campus i Societat. La seua candidatura vol planificar un creixement estudiat i realista del Campus, i l’estratègia, segons ha explicat el candidat vol que: “assegure el futur de la nostra Universitat, que tinga continuïtat i coherència sempre de la mà de l’entorn en el qual es troba, sempre en consonància i amb la participació de la Societat”.

La seua intenció és implantar nous graus, màsters, i altres formats formatius que siguen en línia, que ja s’anunciaran pròximament.

Una altra de les propostes de Bernabéu és fer realitat la ‘Ciutat Politècnica de la Innovació a Alcoi’, un projecte que ja està donant bons resultats en el Campus de Vera. La seua funció és dinamitzar la innovació oberta, participativa i col·laborativa, que estarà a disposició de professors, alumnes, personal d’administració i, inclús de la pròpia ciutadania. Segons explica Pau Bernabéu en la seua candidatura, aquest projecte permetrà crear un ecosistema de I+D+i i emprenedoria, connectat al teixit socio-econòmic.

Pel que fa a l’alumnat, el candidat a la Direcció del Campus d’Alcoi de la UPV, ha explicat que se’ls donarà mitjans per a millorar el seu aprenentatge com les tecnologies més actuals, i es fomentarà l’Intercanvi internacional, i en aconseguir llocs de treball en empreses dels voltants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *