foradia cdturisme

Oliva i Pego més prop de la millora de l’encreuament entre la CV-678 i l’N-332

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat aquest projecte provisionalment. El pressupost per a l'obra és de 6'4 milions d'euros

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat provisionalment el projecte per a la millora de l’encreuament entre la CV-678 i l’N-332.

Aquest projecte, molt reivindicat pels municipis d’Oliva i Pego que millorarà substancialment la seguretat als voltants d’aquest encreuament conegut en la zona com ‘la pelaora’. L’objectiu principal és millorar el control dels accessos a l’N-332 entre els punts quilomètrics 206’5 i 209’0. Se suprimirà la intersecció que hi ha amb la carretera CV-678, d’accés a la localitat de Pego, i l’execució d’un nou enllaç amb pas elevat.

Amb aquesta actuació, que tindrà un cost de 6’4 milions d’euros, s’eliminen nombrosos accessos directes existents, des de propietats confrontants a la carretera, mitjançant l’execució dels camins laterals de servei, en ambdós marges de 2 quilòmetres de longitud que condueixen aquest trànsit al nou enllaç.

L’alcalde d’Oliva ha mostrat la seua satisfacció, ja que: “es tracta d’un projecte molt necessari per a millorar la seguretat en un encreuament molt conflictiu, pel qual portem treballant 4 anys, juntament amb l’alcalde de Pego“.

Cal recordar que els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 ja van incloure una partida de 229.700 euros per a realitzar la redacció del nou projecte constructiu que ara s’ha aprovat de forma provisional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *