foradia camaraalcoi

Alcoi aposta per la indústria d’alt valor afegit amb un pressupost de 70.000

Amb aquesta inversió es crearà una Agència d'Innovació, que està dins del pla industrial 'ImpulsaAlcoi'

L’Ajuntament d’Alcoi té un nou projecte damunt de la taula. Es tracta de ‘ImpulsaAlcoi’ que vol reforçar i incrementar el pes de l’activitat industrial al nostre territori fent d’Alcoi una ciutat industrial adaptada al s.XXI. Dins d’aquesta iniciativa, van a realitzar-se diferents accions.

En aquest cas, el consistori ha anunciat que va a crear-se una Agència d’Innovació, i compta amb un pressupost de 70.000 euros, i la idea és que este cofinançada per l’Ajuntament i per alguna entitat autonòmica com l’Agència Valenciana de la Innovació i Labora.

De moment, aquest projecte arrancaria en l’Àgora, però després se situaria en el Parc Tecnològic de Rodes de manera definitiva.

L’Agència té com a objectiu sensibilitzar, aproximar i difondre la cultura de la innovació en el nostre entorn i promoure l’ús de la innovació com a font generadora de riquesa social i econòmica. Una innovació oberta, amb participació ciutadana, col·laborativa, social i rendible socialment i econòmicament.

Aquesta idea parteix de la innovació d’una sèrie d’entitats valencianes com la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, els dos Campus d’Alcoi, l’Institut Tecnològic AITEX, EASD Alcoi, Àgora, CEEI Alcoi i Districte Digital, juntament amb les agrupacions empresarials i la Cambra de Comerç.

Aquest nou projecte busca fomentar la dinamització d’aquestes entitats i que puguen incorporar resultats investigadors a la generació de béns de consum innovadors, personalitzats i de major valor afegit. A més, també assessorarà en temes d’ajudes i subvencions i facilitarà la col·laboració i les aliances empresarials per a realitzar projectes innovadors.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *