foradia subscriutegrat

Les obres als polígons Cotes Baixes i La Beniata estaran valorades en 375.000 euros

L'Ajuntament d'Alcoi ha tret a concurs la contractació d'aquestes actuacions que consistiran en la reparació de la calçada de diversos carrers, i el soterrament del cablejat aeri o la millora de voreres

L’Ajuntament d’Alcoi ha tret a concurs la contractació de diverses obres de millora en els polígons industrials de Cotes Baixes i La Beniata, unes obres que suposen una inversió de 375.000 euros.

Les actuacions estan contemplades en el projecte de modernització d’àrees industrials promogut pel Pla d’Impuls Industrial d’Alcoi, i seran finançades en part amb les ajudes de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

En primer lloc, es licitaran les obres per a millorar els carrers ‘D’, ‘E’ i ‘F’ del polígon Cotes Baixes. El pressupost per a aquests treballs ascendeixen a 94.814 euros, dels quals el 81% aniran a càrrec de l’IVACE i la resta del consistori.

Les empreses podran presentar les seues ofertes fins al dia 10 de setembre, i a la que se l’adjudique el contracte, disposarà d’un termini de tres mesos per a fer les obres, en una superfície de 7.000 metres quadrats, i haurà de reparar i substituir la calçada, pintar la senyalització horitzontal i fer un carril bici al carrer ‘E’.

Pel que fa als treballs en el polígon de La Beniata, l’Ajuntament ha aprovat l’expedient per a adjudicar el contracte d’obres per a la canalització del cablejat aeri existent als carrers Filà Navarros i Filà Verds, així com el reasfaltatge d’aquests carrers i la reurbanització de la carretera Font Roja. Aquestes actuacions tenen un pressupost de licitació de 279.984 euros dels quals el 56% els finançarà l’IVACE i la resta serà aportat pel consistori. Per aquestes obres es podran presentar les ofertes fins al dia 15 de setembre, i l’empresa tindrà un termini de tres mesos per a realitzar les millores a la urbanització d’espais públics, soterrar el cablejat, millorar les voreres, i reasfaltar els carrers.

Jordi Segura, regidor d’Indústria, ha indicat que: “el compromís d’aquest Govern és potenciar el teixit industrial existent i atraure noves empreses per a generar ocupació, riquesa i oportunitats. Per això, hem impulsat la reforma i millora de totes les àrees industrials de la ciutat, amb actuacions tan rellevants com aquesta, que a més, comptem amb el suport d’altres Administracions, com la Generalitat Valenciana”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *