foradia cdturisme

Veïns i veïnes de Montesol es reuneixen amb l’Ajuntament i la Policia Nacional

Aquesta reunió s'ha fet per a parlar sobre la situació que s'està vivint a la urbanització en les últimes setmanes, ja que s'han patit robatoris i els veïns i veïnes expressen la seua inseguretat

Membres de l’Associació de Veïns de Montesol, s’han reunit amb el regidor de Seguretat, Raül Llopis, la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica, la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, i Antonio Samper, Cap Accidental de la Comissaria d’Alcoi de la Policia Nacional, per a tractar la situació que estan vivint els habitants d’aquesta urbanització.

I és que, en les últimes setmanes, alguns veïns i veïnes han denunciat alguns robatoris o intents d’actes delictius en la zona. Una situació que ha provocat la preocupació dels membres de Montesol.

Durant la reunió es van explicar les accions de dissuasió que s’han posat en marxa i les investigacions obertes per les forces de seguretat, encaminades a investigar aquests fets, aclarint realment els fets ocorreguts que, segons diuen des de l’Ajuntament, a vegades han sigut distorsionats pel boca-orella.

La Policia Nacional va explicar tots els casos i els processos analitzats i investigats en la urbanització i van voler animar als veïns a denunciar qualsevol situació sospitosa per a poder actuar immediatament.

L’Ajuntament ha entés la situació del veïnat d’aquesta zona, i asseguren que s’ha d’analitzar la situació de manera objectiva i que s’ha de treballar braç a braç amb les forces de seguretat, ja que, segons indiquen, Alcoi és un dels municipis amb l’índex de criminalitat més baixos respecte a altres municipis semblants.

Des del govern local, recorden que estan dispostos a dur a terme reunions amb els veïns i veïnes dels diferents barris d’Alcoi, ja siga per temes de seguretat com d’altres assumptes que els afecten.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *