lasarga mediamborganica

Xavier Molina: “La pandèmia no ha tingut una incidència elevada però això ens obliga a ser prudents”

Els alcaldes de les comarques centrals valencianes parlen sobre com s'ha dut la situació provocada per la Covid-19. En aquest cas parlem amb Xavier Molina, alcalde de Bocairent

Xavier Molina, alcalde de Bocairent, explica que la situació a la seua localitat ha sigut molt controlada: “la pandèmia no ha tingut fins al moment una incidència elevada, però, això ens obliga a ser prudents i continuar treballant per a que no tinga una incidència major”.

Pel que fa al comportament dels seus veïns, destaca la exemplaritat general, encara, “si que hi ha algunes persones que se’ls ha tingut que recriminar determinats comportaments, i fins i tot que sancionar”. Molina recalca que és important fer una crida d’atenció davant els comportaments que no coincideixen amb eixa exemplaritat. 

Per tal d’ajudar a als seus veïns i veïnes, des de l’Ajuntament s’han prés una sèrie de mesures, que com bé indica Xavier Molina: “vam aprovar un pla de recuperació municipal per concens de tots el grups polítics, i que tenen tres línies d’acció: la recuperació de la salut, la recuperació del benestar social i la recuperació econòmica”.

D’aquest últim punt, el primer edil de Bocairent ha explica que s’han fer ajudes a empreses i autònoms, l’exensió d’algunes taxes municipals,  s’han reforçat les línies de col·laboració amb organitzacions empresarials, i ha afegit que: “Sens dubte, la mesura més important és la convocatòria municipal d’ajudes per a empreses i persones autònomes”

De cara al futur Molina defineix la situació amb la paraula incertesa, però continua dient que: “continuarem posant tot el treball, totes les energies i tots els esforços per a que puga anar el millor possible i que els veïns i veïnes, tinguen la vida el més fàcil en una situació excepcional i anòmala”.  

Font: Belén Rivas./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *