foradia pressupostparticipatiualcoi

El Campus d’Alcoi de la UA presenta activitats per al 6 de novembre

Les activitats tindran lloc al Centre Cultural Mario Silvestre i a la Biblioteca Municipal Ricardo Senabre d'Alcoi

El pròxim dia 6 de novembre al Centre Cultural Mario Silvestre i a la Biblioteca Municipal Ricardo Senabre, el Campus d’Alcoi de la UA durà a terme unes activitats que estan dins de les Jornades Virtuals i Exposicions Canyada Real ‘Más territorios pastoreados: menos pandemias’.

Tot començarà a les 19:00 amb la presentació de la jornada en Alcoi, a càrrec de representants de la Universitat d’Alacant, Antonio Belda Antolí, de l’Ajuntament d’Alcoi, del Centre Cultural, integrants de l’equip de Coordinació, i també representants de la Càtedra Interuniversitària AVANT de la Universitat d’Alacant i del sender GR de la UA, Juan Francisco Pérez Ortiz.

Seguidament a les 19:20 de la vesprada, es presentarà la Mostra Bibliogràfica seleccionada per José Luis Santonja Cardona, director de les Biblioteques Públiques d’Alcoi i de l’Arxiu Municipal d’Alcoi. Es podrà veure aquesta mostra en la vitrina de la Biblioteca Ricardo Senabre.

A les 19:30 fins a les 20:10, es duran a terme les Jornades Virtuals 2020. Primer es farà un balanç de la Jornada del 22 d’octubre que es va celebrar al campus de Sant Vicent del Raspeig ‘Universitat i temàtica pastoral’, que és un material divulgatiu que ha sigut elaborat pels historiadors i investigadors: Matilde Dobón Giner, Carlos Moreno Ponce, i Héctor Pastor Pastor. També sobre l’exposició ‘El Pastoralisme en la Universitat d’Alacant, el 17 d’octubre de 2019, en imatges’ i la breu narració bilingüe de ‘La UA i la seua Canyada’, que ha estat editada per CERCLE i il·lustrada per Rafael Abad Segura.

Per a finalitzar la jornada es presentarà ‘Camins i tradicions pastorals’ i l’exposició ‘Pastoretes’ que explica aquesta tradició nadalenca d’Alcoi, que comptarà amb la música d’Hiroshi Fujii i de Lluís Torró Gil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *