lasarga mediamborganica

Nou conte d’educació financera a l’App de la Fundació Caixa Ontinyent

'Dino i els diners' és el segon títol disponible i estarà en valencià, Castellà i anglés, per a totes les plataformes digitals

L’APP de la Fundació Caixa Ontinyent té un nou conte sobre educació financera. Es tracta de ‘Dino i els diners’ i està dins de la sèrie d’històries de ‘Els contes de Dino’.

El primer dels contes va ser ‘La llegenda de pacte de fraternitat’, i progressivament s’aniran incorporant noves històries a la col·lecció: ‘El porquet estalviador’, ‘Històries de l’explorador’ i ‘Calixta la periodista’.

L’aplicació va començar a funcionar en juliol i té com a objectiu acostar alguns conceptes bàsics sobre economia a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys d’una forma divertida a través de les noves tecnologies. L’APP de la Fundació Caixa Ontinyent es pot descarregar en qualsevol de les plataformes digitals, i està disponible en valencià, castellà i anglés, i es pot triar entre llegir o escoltar el conte.

Al final de cada lectura, els xiquets i xiquetes podran fer activitats relacionades amb la lectura.

Aquesta col·lecció de contes a guanyat el premi a la divulgació financera, que dona la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers i el Premi a la Millor Obra Social i Educació Financera de 2018, que atorga la Revista Actualitat Econòmica.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *