foradia cdturisme

S’aprova el projecte de desdoblament de la CV-60 entre l’Olleria i Terrateig

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat aquest projecte que tindrà una inversió per part de la Generalitat de 65 milions d'euros, convertirà en autovia la CV-60 entre l'enllaç amb la A-7 i el tram ja duplicat en les proximitats de Terrateig

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat el Projecte Bàsic ‘Autovia L’Olleria-Gandia CV-60. Tram: L’Olleria-Terrateig’. Aquest tram té una longitud de 23’100 km.

Segons el conseller d’aquesta àrea, Arcadi España: “aquesta actuació convertirà en autovia la carretera CV-60 en el tram entre el seu inici, l’enllaç amb l’autovia A-7 en l’Olleria, i el tram de la carretera CV-60 ja duplicat, en les proximitats de Terrateig”.

La Generalitat invertirà en aquest projecte uns 65 milions d’euros. España ha destacat que aquest projecte és important, ja que: “vertebrar les comarques centrals, al millorar la mobilitat dels veïns i veïnes d’aquesta zona i dels turistes que ens visiten”. A més, amb aquestes actuacions s’incrementarà la seguretat viària.

El conseller anunciat que s’inclourà un carril bici en un tram de 13’300 km amb 3 metres d’amplada, amb el que es continuarà la ciclorruta CR-60: “És molt important poder oferir opcions de mobilitat al vehicle privat, amb les mateixes garanties de seguretat, i no sols per a l’esport o l’oci, també com a mitjà quotidià”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *