foradia mediambient

El nou alcalde de Gandia es reuneix amb Ximo Puig

Durant l'encontre el president de la Generalitat ha felicitat José Manuel Prieto per la seua alcaldia

Fa sols tres dies que José Manuel Prieto va ser investit com a alcalde de Gandia, després que Diana Morant renunciara al càrrec per a ser la nova ministra de Ciència i Innovació.

Ara Prieto, ha mantingut una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha felicitat al nou alcalde pel seu nou càrrec i ha expressat l’orgull com a valencià que suposa tindre a Diana Morant com a ministra en el Govern d’Espanya. A més, també s’han abordat diversos temes que actualment s’estan gestionant entre les dos administracions, la local i l’autonòmica.

Puig ha reafirmat el seu compromís amb Gandia i, José Manuel Prieto, per la seua part, ha declarat que: “ha estat una reunió molt positiva. Gandia i els seus ciutadans poden tenir clar que tindrem el suport del president i el Consell en tots els projectes que actualment tenim en marxa com el Palau de Justícia, el Centre Soci Sanitari de Roís de Corell o al Pla Edificant, projectes que facen valdre la importància de la cosa pública. Seguirem afrontant els reptes comuns i asseurem les bases per seguir obrint la millor etapa de Gandia juntament amb l’ajuda de tots”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *