foradia subscriutegrat

Raúl Belda ens parla en ‘El poble és savi’

"Aquest any el certamen no té les seues característiques de concurs"

Una de les tradicions de la Fira de Tots Sants és el Certamen Coral, i enguany, encara que hi haurà activitats, però, com ens ha indicat Raúl Belda: “Aquest any el certamen no té les seues característiques de concurs”.

Aquest era un any especial per al cor, ja que és el seu 40 aniversari, i el cinqué de la Fira Cor, en el qual participen els guanyadors d’altres anys.

“Durant el mes de març es presenten els que volien participar, però vam fer una reunió telemàtica i vam decidir ajornar els premis fins al 2021, de totes maneres no volíem que es perdera l’edició 40, i hem fet una edició especial”, ha explicat Belda. Hi haurà activitats presencials i en línia, a més d’una taula redona en la qual es tractarà el tema del cant relacionat amb la Covid-19, “és una bona aposta, actualitzada a la situació”, apunta aquest membre de l’organització.

El concurs se celebrarà en novembre de 2021 i Raúl Belda ha comentat que: “No hem d’escollir cors nous perquè seran el que havien de concursar aquest any. Però tot dependrà de com estiga la situació”.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *