foradia mediambient

El Pla ‘ImpulsAlcoi’ tindrà un estudi per a detectar necessitats

Aquesta és una de les iniciatives que marca aquest Pla, que té com a objectiu impulsar i reforçar l'activitat industrial

Alcoi durà a terme un estudi per a detectar les necessitats i propostes de millora per a la indústria de la localitat. Aquesta és una de les iniciatives que estan dins del Pla ‘ImpulsAlcoi’.

Amb l’estudi es volen detectar possibles millores per a tractar de focalitzar els recursos disponibles en les qüestions que demanen una major intensitat. Els empresaris, treballadors i empleats realitzaran una sèrie d’empreses, ja que es considera que és fonamental l’opinió de tots per a poder dur a terme aquest projecte.

S’estudiaran les necessitats de les àrees industrials, les seues millores, la disposició a participació.

Està previst que l’estudi es realitze durant el primer trimestre de l’any 2021.

I és que, com ja hem dit, aquesta acció és una de les 28 concretes que té ‘ImpulsAlcoi’, que estan englobades en sis eixos: posicionament i promoció, oferta formativa, potenciació de l’impuls industrial, descarbonització i modernització de les àrees industrials i innovació i digitalització.

L’estudi està dins del tercer eix, en el qual l’Ajuntament pretén ser un facilitador de l’activitat industrial. Per aquest motiu es planteja reorganitzar els departaments de l’Ajuntament per a prestar un suport més gran i un millor servei a les empreses.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa, ha destacat que: “La Política Industrial ha sigut una prioritat per aquest Govern des que vam assumir la responsabilitat a la ciutat d’Alcoi, una ciutat que va ser, és i serà una ciutat industrial. L’Ajuntament ha de ser un motor d’aquest caràcter industrial amb aquest Pla i les diferents accions alineades amb les polítiques europees i amb els objectius de desenvolupament sostenible. Ara podem reforçar encara més la política industrial del nostre municipi en un moment en què s’ha demostrat que aquells territoris industrials estan presentant una major capacitat de resistència enfront de la crisi econòmica que altres territoris amb major dependència del sector serveis o turisme”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *