foradia subscriutegrat

Nova edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV

En aquesta XVII edició que tindrà lloc des del dia 16 de novembre fins al 26 del mateix mes, les conferències seran oferides per dones científiques

El dia 16 de novembre començarà la XVII edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV, i finalitzarà el dia 26 de novembre.

En aquesta edició totes les conferències seran impartides per dones científiques i parlaran sobre algoritmes, esport, humor, nous materials, màrqueting, arqueologia i sobre informació d’experts sobre la Covid-19.

La novetat que presenta aquesta Setmana de la Ciència en el 2020 és que totes les activitats podran seguir-se en Youtube, al canal oficial del Campus d’Alcoi. Les inscripcions per a poder seguir les xerrades s’hauran de fer en aquest enllaç. 

El dilluns 16 de novembre a les 19:00 h començarà la primera de les ponències de la mà de Marina Subirats, que parlarà sobre: ‘Com educar per a una societat sense gèneres’. A l’endemà Lucía Diaz-Iglesias, també a les 19:00, tractarà com ‘Analitzar textos egipcis amb els ulls d’un escrivà’. El dimecres 18 de novembre a la mateixa hora: ‘És possible salvar vides amb algoritmes?’, d’Ana Freire.

Margarita del Val, serà l’encarregada de la xerrada del dijous 19 de novembre, i parlarà sobre: ‘Immunologia de pandèmia per a no iniciats’.

Per a finalitzar aquesta primera part, Amparo Chiralt participarà en la Setmana de la Ciència el divendres 20 de novembre amb la seua ponència que té com a títol: ‘Podem tindre aliments sense plàstics? Tot sobre els materials biodegradables’.

La nova setmana començarà amb la xerrada organitzada per INESCOP: ‘Claus per a comunicar: estils de vida i revolució social media’ amb Lucía Rodríguez. El dimarts 24 de novembre serà el torn de ‘Química i Esport’, de Rosa Vercher, una conferència de l’IES Bocairent.

El dimecres 25 de novembre Rosa Menéndez durà a terme la seua intervenció amb: ‘El CSIC respon a la Covid-19’.

Per últim, per a posar el punt final a aquesta nova edició de la Setmana de la Ciència, el dijous 26 de novembre, serà el torn dels Monòlegs Científics de la mà de ‘Big Van Ciencia’.

Totes les activitats d’aquesta segona setmana començaran a les 18:30h.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *