foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà del 13 al 25 de novembre la Setmana de la Ciència

Aquesta serà la vintena edició d'aquest esdeveniment on totes les activitats seran gratuïtes i obertes a tots els públics, però, amb preinscripció prèvia

Del dia 13 al 25 de novembre, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València estarà celebrant la vintena edició de la Setmana de la Ciència.

Avelino Corma, director de l’Institut de Tecnologia Química de la UPV i reconegut com a ‘Inventor europeu de l’any’, serà l’encarregat de fer la conferència inaugural. En aquest acte inaugural també estaran presents el rector de la UPV, José E. Capilla, el director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

L’objectiu principal d’aquesta setmana és poder acostar a la ciutadania el coneixement i la ciència en un format dinàmic i accessible per a tots.

Per a poder assistir a les activitats, que són gratuïtes, farà falta fer inscripció a través de la web de la Setmana de la Ciència, on també està explicada tot el que va a fer-se de forma detallada. Dins de la programació, a més de conferències, també hi ha altres activitats organitzades al Restaurant l’Escaleta, a la Cova Parapalló o a la Seu Universitària de l’Olleria.

Pau Bernabeu, director del Campus, ha indicat que aquest esdeveniment són “20 anys d’èxit continuat on han passat personalitats de primer nivell mundial”, i ha destacat que “no volem que la Setmana de la Ciència es quede solament dins de l’àmbit universitari”.

Per la seua part, l’alcalde ha indicat que: “Són dos setmanes en les quals Alcoi s’ompli de ciència”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *