foradia subscriutegrat

La Diputació subvenciona amb 7.000€ a les bandes alcoianes

Dins de la XIX Campanya de Música als Pobles. La Societat Unió Musical d'Alcoi, Agrupació Musical “Serpis”, i la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi les 4 bandes alcoianes per un import global de 7.000€.

TROBADA ALFAFARALa Diputació d’Alacant ha subvencionat dins de la XIX Campanya de “Música als pobles” a les 4 bandes alcoianes per un import global de 7.000€. En concret, es tracta de la Societat Unió Musical d’Alcoi, Agrupació Musical “Serpis”, i la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi per tres concerts celebrats a Alcoi, i la Societat Musical Nova d’Alcoi per un concert celebrat a Beniarrés durant aquest estiu.

Aquest tipus de subvencions suposa un respatller important per a aquestes entitats musicals que a més de formar a músics durant el curs, organitzen concerts pels diferents pobles de la nostra província portant la cultura a tots els racons de la nostra província.

Per a l’edil popular Rosa Sánchez “des del PP reconeixem l’enorme esforç que dia a dia realitzen aquestes entitats musicals per conservar i promocionar la nostra cultura, així com la labor de la Diputació d’Alacant que sense la seua ajuda seriosa més difícil organitzar aquests concerts”.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *