foradia subscriutegrat

Juan Ignacio Torregrosa: “Jo crec que és un projecte que té molts ingredients que el fan atractiu”

Durant el mes de novembre el Campus d'Alcoi de la UPV està vivint les eleccions per a la direcció d'aquesta institució acadèmica. Són dos els candidats i en Les Muntanyes hem volgut parlar amb ells per a saber quins projectes tenen pensats per al Campus. Parlem amb Juan Ignacio Torregrosa

Juan Ignacio Torregrosa és l’actual director del Campus de la UPV, a més de professor en el departament d’Enginyeria Química i Nuclear. L’actual director va començar en la direcció en l’any 2015, substituint a la desapareguda Georgina Blanes. Un any després, en 2016 va presentar la seua candidatura i va ser director. Ara, repeteix: “La decisió és clara. Vam començar en 2016 un projecte i a hores d’ara està a meitat del seu recorregut i necessitem quatre anys més per a completar-lo. Aquesta és la principal motivació. Jo estic molt motivat i compte amb el meu equip per a dur-lo a terme”, comenta Torregrosa.

De la seua candidatura Juan Ignacio Torregrosa explica que: “se centren en coses importants, en fer tot el possible per millorar la carrera docent i investigadora del professorat. Hem de donar suport a totes les iniciatives que té el professorat per a millorar l’aprenentatge en l’aula. També volem donar suport a la carrera professional del personal d’administració i serveis, ja que són ells els que treballen perquè dia a dia tot funcione, i per suposat, millorar la nostra oferta acadèmica, adaptar-la a la demanda que tenim, i crear noves oportunitats acadèmiques”.

Torregrosa ha destacat que és molt important millorar el treball del professorat i del personal d’administració: “Volem que el professorat tinga millors condicions per a desenvolupar les seues funcions. Si el professorat i el personal d’administració no està motivat i bé considerat, és molt difícil poder fer altre tipus d’activitats”.

Per a aquest candidat: “aquests són els grans blocs, en els quals es basarà la meua campanya que presentaré d’ací a poc temps”, i afegeix que: “Jo crec que és un projecte que té molts ingredients que el fan atractiu. En primer lloc és un equip amb molta experiència en gestió i ha demostrat durant aquests quatre anys la capacitat de portar endavant aquest projecte amb èxit. Crec que estem avalats per a continuar avançant. La segona qüestió és que tenim una proposta destinada a millorar les condicions del Campus, generar expectatives, tenir una escola amb capacitat perquè els alumnes siguen aprenent més i millor, per a seguir sent una opció per als alumnes i continuar sent el seu referent”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *