foradia pressupostparticipatiualcoi

La Casa de Cultura de Gandia commemora el seu aniversari amb una exposició

'La Casa de la Marquesa de Gandia: Vint anys amb les portes obertes' és el títol d'aquesta mostra que es podrà visitar fins al 10 de gener a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura

Diana Morant, alcaldessa de Gandia, acompanyada de l’exalcaldessa de la localitat, Pepa Frau, el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, el regidor de Cultura, Nahuel González, i portaveus municipals, han estat de visita en l’exposició ‘La Casa de la Marquesa: Vint anys amb les portes obertes’.

Aquesta mostra, que es podrà visitar fins al dia 10 de gener, commemora el 20 aniversari de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, que és un emblema de la localitat de Gandia i un referent de cultura en el territori valencià gràcies a la qualitat de la seua programació.

Morant ha explicat que: “hui és un dia de celebració de molts anys i dels que vindran encara com a espai per excel·lència de trobada cultural de la nostra ciutat. Un dia de felicitació conjunta de tota una ciutat, perquè aquests 20 anys han sigut de molta salut cultural, que ens ha portat fins i tot a ser declarats la primera Capital Cultural Valenciana de la història”.

La mostra està comissionada pel tècnic municipal del departament de Cultura, Lluís Romero. Aquesta exposició explica com era abans aquest edifici amb algunes imatges de l’arxiu de la família González de Quirós. Concretament es podrà veure la història de la Casa de la Marquesa i la ciutat en l’època de l’eixample.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *