foradia subscriutegrat

Finalitza la segona part de la millora del parc Ausiàs March de Gandia

Aquestes obres permeten la generació d'un nou espai per a la ciutadania gràcies a l'inversió de la Diputació de València de 316.000 euros. És un projecte que promou la sostenibilitat i l'accessibilitat

El parc Ausiàs March de Gandia ha finalitzat la segona fase de millora. Ha sigut un projecte que busca la sostenibilitat i l’accessibilitat, i que aconsegueix que el riu Serpis siga una barrera per a la ciutadania. Ha estat finançat íntegrament per la Diputació de València. Aquesta segona part ha tingut un pressupost de 316.000 euros, però, sumades les dos fases Gandia ha rebut una inversió d’uns 600.000 euros.

Diana Morant, alcaldessa de Gandia, el vicepresident de la Diputació de València i responsable de l’àrea de Cooperació Municipal, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial, Carlos Fernández Bliesa, el regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell i tècnics municipals han visitat el parc una vegada ha finalitzat l’obra de la segona fase.

Aquest projecte és important per a la localitat, ja que integra el parc en l’entramat urbà de la ciutat i dóna a la ciutadania un espai verd del qual gaudir. D’aquesta manera es perllonga el passeig Germanies, principal artèria de la ciutat, amb una zona que és cada vegada més utilitzada i on es troben l’Escoleta del Centre Històric i l’Escola de Música Mestre Baldoví, i que compta amb l’hospital Comarcal i el polígon Benieto també a pocs metres.

En aquesta actuació s’ha col·locat el característic ‘trencadís’ sobre 1.800 metres quadrats per a crear un nou tram, però amb la mateixa filosofia que el passeig Germanies. La ciutadania també disposarà de 9.000 metres d’espai que afavoriran la consolidació de la zona.

L’alcaldessa de la capital de la Safor, ha comentat després de la seua visita que: “fem un pas més per tenir una ciutat amable i sostenible en un espai amb molts serveis i per on circulen milers de persones cada setmana“, a més Morant ha recordat que fa dos legislatures aquest era un espai “degradat” i que aquesta zona servia de pàrquing mentre que el veritable pàrquing estava buit.

També ha volgut recordar que ja són dos les actuacions en aquesta zona que s’han pogut dur a terme gràcies a la Diputació de València, i ha agraït les iniciatives que tenen amb la ciutat que milloren la vida de la població de Gandia.

El vicepresident, Carlos Fernández Bielsa, ha explicat que: “hui és un dia important per a Gandia i la Diputació ha volgut estar ací per a mostrar el seu suport. Gandia és un referent des de fa anys en les polítiques públiques destinades a ajudar a les persones, però també en intervencions que demostren el compromís amb la sostenibilitat, l’accessibilitat, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenibles“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *