foradia elgrat

Tres dies de celebració dels Premis Animalcoi 2020

Durant els dies 13, 14 i 15 de novembre hi haurà una programació carregada d'activitats dedicades al món de l'animació

El 13, 14 i 15 de novembre Alcoi celebra els Premis 2020 d’Animalcoi. Durant aquests tres dies s’ha preparat una gran programació carregada d’esdeveniments dedicats a l’animació, que es podrà seguir a través de la plataforma que hi ha clicant ací.

La inauguració d’Animalcoi serà el 13 de novembre a les 19:00h, i el vídeo de la presentació estarà disponible en les xarxes socials del festival.

Durant tot el cap de setmana la gent podrà gaudir d’una extensa programació animada, i es podran veure curts i pel·lícules de diferents gèneres i per a tots els gustos.

A més, durant aquests tres dies s’atorgaran els premis d’aquest certamen. Hi ha tres categories: Premi Mutua Levante, Premi Caixa Ontinyent, i Premi Animalcoi Solitium.

Està previst que per a l’any que ve es puga celebrar el festival, aprofitant també la Capitalitat Cultural d’Alcoi, amb la programació en la qual hi havia tallers o conferències, però degut a les circumstàncies s’ha hagut d’adaptar d’aquesta manera.

Els Premis Animalcoi 2020 finalitzaran el diumenge 15 de novembre a les 20:00 amb un acte de cloenda i l’entrega dels guardons.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *