foradia subscriutegrat

Cocentaina celebra el 40 Certamen Coral Fira de Tots Sants

Durant aquest cap de setmana s'han fet diferents activitats, que han sigut modificades respecte a edicions anteriors

En els dies 13 i 14 de novembre Cocentaina ha celebrat la 40 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants, amb una programació modificada a causa de les circumstàncies actuals que es viuen.

En la vesprada del divendres 13 de novembre al Centre Social Real Blanc es va fer una Taula Redona, integrada de manera semipresencial per il·lustres personalitats del món coral nacional. L’esdeveniment tenia com a títol ‘Parlem de Cors 20.20″, i es va tractar el problema que suposa la Covid19 en el món coral.

El dissabte 14 de novembre, al Centre Cultural El Teular, es va oferir un concert, en línia, del Cor de Cambra Ad Libitum de l’Escola Coral Veus Juntes de Quart de Poblet, que és l’agrupació que va guanyar l’edició IV del Premi Firacor en l’edició 36 del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina.

El concert va ser molt variat, ja que va passar des de la polifonia clàssica fins a populars havaneres. Al final de l’audició Francesc Gamón va dir unes paraules d’agraïment, i el cor es va acomiadar del públic interpretant Yesterday de The Beatles.

Aquestes activitats estan dins de la programació cultural de l’Ajuntament de Cocentaina per la celebració de la Fira de Tots Sants, que enguany s’està celebrant durant tot el mes de novembre.

En el pròxim any se celebrarà el V Premi Firacor, que comptarà amb participació dels cors guanyadors de les edicions de 2017, 2018 i 2019, i que lluitaran pel premi dotat amb 6.000 euros.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *