foradia subscriutegrat

Es revisen les obres del carrer Entença abans de la seua recepció definitiva

Abans que finalitze el període de garantia de les obres d'aquest carrer, els tècnics de l'Ajuntament han revisat i detectat alguns desperfectes que l'empresa adjudicatària han de solucionar per a poder reclamar la devolució de la garantia depositada

Els tècnics de l’Ajuntament d’Alcoi s’han posat a revistar les obres que es van realitzar al carrer Entença per a poder detectar possibles desperfectes abans que finalitze el període de garantia amb l’empresa adjudicatària i així solucionar-los i poder reclamar la devolució de la garantia depositada.

Entre els desperfectes s’han inclòs uns arbres que s’havien assecat, canviar unes arquetes de la calçada que s’havien de substituir, canviar unes arquetes de la xarxa i unes peces del paviment que estaven microfissurades. A més, també s’ha pintat el pas de vianants del Mercat de Sant Roc.

Fins que l’empresa no finalitze aquestes reparacions l’Ajuntament no farà la recepció definitiva i no serà fins eixe moment quan es tramite la devolució de la garantia definitiva.

També s’estan duent a terme altres actuacions com la neteja de la calçada, ja que s’està retirant el material de construcció que li va caure a un camió, i que va afectar el paviment de la calçada i la vorera.

Lorena Zamorano, regidora d’Urbanisme, ha explicat que: “Aquest procediment és el que es porta a terme en totes les obres abans de la recepció definitiva i abans de finalitzar el període de garantia. Són part del treball que es fa en l’àmbit tècnic, que moltes vegades no s’aprecia pel ciutadà, però que està ací i gràcies al qual s’estalvien molts recursos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *