foradia pressupostparticipatiualcoi

Reformada la zona verda de la plaça de les Escoles de Setla de Muro

L'obra ha tingut un cost total de 44.975 euros, i ha estat subvencionada per la Diputació d'Alacant

La zona verda de la plaça de les Escoles de Setla de Muro d’Alcoi ja té un nou aspecte gràcies a les obres que s’han realitzat en aquest espai. L’actuació s’ha pogut fer gràcies a una convocatòria de subvenció concedida per la Diputació d’Alacant en l’any 2021.

Segons ha comentat l’equip de govern, aquesta zona estava molt abandonada i degradada, i per això es va optar per concórrer a aquesta ajuda. En total el cost de l’obra ha sigut de 44.975 euros, IVA inclòs.

Aquests treballs han consistit en pintar els fanals, la col·locació de jardineres noves amb vegetació arbustiva, la instal·lació d’aparells biosaludables per a la tercera edat, col·locació de bancs nous d’economia circular, amb material 100% reciclat i manteniment 0, també s’han instal·lat aparells infantils nous, una zona de cautxú nova, s’ha millorat l’accessibilitat, i s’ha urbanitzat la zona.

Des del consistori murer, concretament, des de la regidoria de Medi Ambient, i la d’Urbanisme, han comentat que: “Desitgem que amb aquesta actuació es millore l’entorn, s’eliminen riscos en la massa d’arbratge i servisca de punt de trobada tant per als veïns com per a tota la gent que desitge gaudir d’un entorn afable”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *