foradia ivace

Gandia du a terme actuacions de regeneració a la carretera del Grau

Es pretén unificar la vegetació arbustiva de la mitjanera central i s'eliminaran els arbustos secs i deteriorats

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo, han visitat les noves zones d’actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents.

En la rotonda de l’Alqueria Laborde i la de Daimús es vol unificar la vegetació arbustiva de la mitjanera central, i de la mitjanera amb el carril bici, s’eliminaran els arbustos secs i deteriorats d’Hibiscus, deixant els trams de Meriun oleander ‘Nana’ que estan en bones condicions i plantant-se Nerium oleander ‘Nana’ de color rosat. També es col·locarà una malla antiherbes i cobreix-sòls.

A més, en les zones verdes adjacents a la vorera lateral s’hi plantarà arbrat i arbustos, i s’instal·larà mobiliari urbà.

Entre la rotonda de Daimús i la del Centre Social Marcel·lí Pérez del Grau, es millorarà la mitjancera lateral amb la urbanització les Foies, tanques (‘setos’) d’entrada al Grau. Amb aquesta actuació es pretén replantar les falles de palmeres i tanques, així com plantar arbrat en les zones adjacents a la rotonda de Daimús, com la illeta enfront de la rotonda i Family Cash, així com la col·locació de malla antiherbes, aportació de triturat de restes de poda.

Està previst que l’obra es finalitze en un mes i mig, i el pressupost d’aquesta és de 47.677 euros.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *