foradia subscriutegrat

Diputació concedeix 10.685 euros per adequar el Racó Bonaventura

L'Ajuntament d'Alcoi ha fet algunes actuacions per a restaurar els danys que van provocar les tempestes de finals de 2019 i principis del 2020

La Diputació d’Alacant ha concedit una subvenció de 10.685 euros a l’Ajuntament d’Alcoi per tal de fer una sèrie d’actuacions al Racó Bonaventura.

Amb aquests treballs s’han restaurat alguns danys que van provocar les tempestes de finals de 2019 i principis de 2020.

També es duran a terme actuacions que estan dins dels objectius i directrius del Pla Especial de Protecció que es va aprovar per Resolució de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

Els treballs que s’han fet en la zona han consistit en la retirada de terres d’esllavissament, i en posar terres en les zones d’arrossegament. També s’ha canviat la maroma que delimita la zona d’ús públic de la zona de sòl protegit de la coberta vegetal. S’han reposat dos taules de fusta a la zona d’ús públic i s’han renovat i reparat les baranes, ponts, aparcabicicletes o mobiliari en general.

S’ha desbrossat les zones de pas que estaven envaïdes per la vegetació i s’han condicionat les sendes i camins. Una altra de les actuacions és que s’ha netejat la zona que va del Racó al Quinzet, i del Quinzet al Parc d’Skate de Santa Ana. També s’ha senyalitzat el camí amb una nova corda.

A més a més, s’ha reforçat la senyalització i s’han netejat els senders per permetre el pas i la prevenció d’incendis, i s’ha tancat amb pilonets per a impedir l’accés amb vehicles.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *