foradia subscriutegrat

Ana Barceló: “el ritme de creixement s’ha paralitzat en tots els departaments de salut”

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha destacat que les mesures que s'han aplicat des de la Generalitat "estan produint una línia d'evolució positiva"

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha volgut destacar que “el ritme de creixement s’ha paralitzat a tots els departaments de salut, s’està estabilitzant i estem aplacant la corba”.

Barceló ha assenyalat que: “hem comprovat que les mesures aplicades estan produint una línia d’evolució positiva, i el creixement exponencial s’està parant a poc a poc i és cada vegada més lent”.

“No volem precipitar-nos. Hem de mantenir les mesures que estan en vigor per a comprovar que ens ajuden a reduir contagis. No podem relaxar-nos, ja que tenim experiència suficient i sabem que el virus ens la juga quan abaixem la guàrdia”, ha continuat argumentant la consellera.

La cap de Sanitat ha explicat que les mesures es començaran a flexibilitzar quan els indicadors epidemiològics ho diguen.

Ara mateix, la taxa d’incidència acumulada a la Comunitat Valenciana, des de fa 7 dies, és de 91’93 casos per cada 100.000 habitants, mentre que en Espanya se situa en els 200’83 casos per cada 100.000 habitants. “Tenim la millor xifra de la península, però les dades disten molt de ser el que ens agradaria”, ha assenyalat Ana Barceló sobre aquestes xifres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *