foradia mediambient

Els comerços contestans demostren la seua creativitat al concurs d’aparadorisme ‘Fira de Tots Sants’

El jurat valorarà les creacions realitzades pels comerciants en aquesta edició 26 del concurs, en la qual hauran de decorar els seus aparadors indicant que la Fira està present als seus negocis

La 674 edició de la Fira de Cocentaina s’ha hagut d’adaptar a la situació que estem vivint en aquest 2020, però hi ha una activitat que es realitza des de fa 26 anys que ha continuat viva enguany.

Es tracta del ‘Concurs d’Aparadorisme’, en el qual els comerços locals han de preparar els seus aparadors amb motius que demostren que la Fira està present als seus establiments.

Enguany aquesta iniciativa té una doble vessant, una presencial i una en línia. En el primer format hi haurà un jurat de cinc membres entre les quals estaran la regidora de Fira, Eugenia Miguel, i la regidora de Comerç, Paqui Ruiz. Aquest jurat realitzarà un recorregut pels comerços participants els dies 20 de novembre i valoraran la creativitat i els elements decoratius que componguen cadascun dels aparadors.

La novetat d’aquest any és que s’ha inclòs la part digital. Els veïns poden publicar fotos de l’aparador que més els agrade en les seues xarxes socials, com Facebook i Instagram.

Perquè la seua votació siga efectiva s’hi haurà d’etiquetar a l’establiment i a les xarxes socials de la Fira, amb l’objectiu de poder comptabilitzar els impactes de cadascun dels negocis.

Els guanyadors rebran paquets de promoció en la ràdio municipal i quotes gratuïtes en l’associació de comerç. A més, el guanyador de les xarxes socials obtindrà una publicació especial i personalitzada en els canals informatius de la Fira.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *