foradia mediambient

La secretaria autonòmica de Salut Pública visita Oliva

Isaura Navarro s'ha desplaçat fins a la localitat de La Safor i ha mantingut una reunió amb els responsables del govern municipal per a conéixer la situació respecte a com està afectant la Covid-19

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, ha anat fins a Oliva per a reunir-se amb els responsables del govern municipal i conéixer com està la situació respecte a la pandèmia de la Covid-19.

A més de Navarro, també estaven presents l’alcalde d’Oliva, David González, la vicealcaldessa, Ana Morell, el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís i el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà.

Els responsables municipals han explicat a Isaura Navarro les mesures que s’han adoptat en l’àmbit local, a part de les directrius de les autoritats autonòmiques i estatals.

“A Oliva vam establir un protocol propi, i hem intentat aplicar restriccions amb caràcter preventiu des d’un principi, de vegades anant més enllà del que marcaven les directrius d’altres administracions. Hem reduït les activitats organitzades per l’Ajuntament i també hem extremat les mesures preventives en aquelles que sí que s’han mantingut”, ha informat Miguel Monzonís.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat ha agraït la proximitat de la secretària autonòmica: “per a conéixer de primera mà la realitat de la pandèmia a Oliva, així com les mesures preventives i de control que estem duent a terme. I com no, les bones notícies i la informació pel que fa al futur Centre Sanitari de Sant Francesc, la qual cosa mostra el compromís del govern Valencià amb Oliva”.

Navarro ha comentat que en la seua visita, a banda de valorar la situació epidemiològica, també s’ha analitzat la millora en l’assistència sanitària que suposarà la nova construcció del nou centre sanitari.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *