Foradia subscriutegrat

Podem vol que el Govern Municipal done més informació sobre la situació sanitària

Des de la formació morada mostren la seua preocupació per l'augment de la incidència del virus en Alcoi

Podem Alcoi es mostra preocupada per l’augment de la incidència del virus a la localitat als últims dies. Segons apunten des de la formació la taxa d’incidència acumulada de les últimes dos setmanes és de 439 casos per cada 100.000 habitants. Els positius des de que va començar la pandèmia són ja 1.034, i sols als últims 15 dies s’han registrat 259 casos segons les dades de la Generalitat.

Per aquest motiu des de Podem consideren que “hi ha falta d’informació sobre la situació sanitària a la ciutat i que aquesta hauria de ser més Constant perquè la ciutadania puga estar al corrent de la situació en la qual ens trobem en tot moment”.

Aarón Ferrándiz, regidor d’aquest partit, comenta que: “A banda que la informació es un dret i més en un context tan complex com l’actual, una ciutadania informada té més capacitat per protegir-se i més motius per a la responsabilitat”.

Podem també reclama al Govern Municipal que s’incrementen les mesures per a reduir la incidència del virus a la ciutat. Ferrándiz continua dient que: “La situació actual és similar a la que ens trobàvem en alguns dels pitjors moments de la primera onada on s’estaven aplicant mesures més restrictives que van ser claus per a poder reduir la incidència del virus. Davant de l’increment de casos de les últimes setmanes i mentre que no aconseguim reduir la incidència a la nostra ciutat, hauríem de ser prudents i prendre noves mesures per a garantir que la situació millore el més prompte possible i evidentment, evitar al màxim nous contagis”.

Podem reclama mesures com que s’incremente la vigilància a peu de la policia, sobretot als parcs i espais públics o en altres zones d’activitats, per a garantir l’ús de les mascaretes i evitar possibles aglomeracions perquè aquests espais puguen continuar sent segurs, o mesures al transport públic, per això proposen que s’incrementen les freqüències o els vehicles per poder reduir l’aforament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *