foradia subscriutegrat

La UPV de Gandia afronta les futures exigències per al curs 2022/2023

El Subdirector de Promoció i Comunicació del Campus, Josep Àngel Mas, explica els detalls previstos per al pròxim any acadèmic

Les universitats públiques valencianes ja tenen la mirada posada en el curs vinent, a pesar que encara queden algunes dates importants en el calendari acadèmic. Durant el mes de juny i juliol, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) rep als nous estudiants que s’examinen per a accedir a la universitat. El Subdirector de Promoció i Comunicació, Josep Àngel Mas, desitja que alguns d’ells puguen estudiar a la seua universitat. El període de preinscripció per a la UPV, com per a la resta d’universitats públiques del País Valencià serà del 20 de juny al 8 de juliol. Per altra part, Mas ha explicat que “les preinscripcions dels màsters ja estan obertes i així es mantindran fins a ocupar totes les places o fins a les dates en què s’inicien les classes”.

El Campus de Gandia manté la mateixa oferta educativa dels anys anteriors per al pròxim curs. D’aquesta manera, els graus universitaris que es poden realitzar a la capital de la Safor són: Comunicació Audiovisual, Turisme, Tecnologies Interactives, Telecomunicacions i Ciències Ambientals. Per altra part, també es poden realitzar els dobles graus d’Ambientals i Forestal; Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Turisme; i Telecomunicacions i Comunicació Audiovisual. Així mateix, a Gandia es pot inscriure als màsters d’Enginyeria Acústica, Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners, Comunicació Transmèdia i Postproducció Digital.

Entre tota la programació universitària, s’estima un total de 1.500 alumnes al Campus de Gandia. A més, des del centre continuen treballant per a créixer en un futur no molt llunyà. “Estem tramitant tota la documentació necessària per a implementar el grau de Ciències del Mar al nostre campus, però són tràmits molt llargs i lents. Esperem que en els pròxims anys, aquest grau puga incorporar-se a la nostra oferta universitària”, assegura Mas. A més, el subdirector ha volgut destacar que durant aquest curs s’ha aconseguit multiplicar per quatre els ingressos derivats de les investigacions que tenen lloc en les seues instal·lacions.

Ara per ara, les universitats no tenen notificacions que vaja a seguir-se cap protocol contra la Covid en el curs 2022/2023. “No està previst cap mena de mesura especial. També és cert que ara mateixa tenim un avantatge i és que estem preparats per a qualsevol escenari possible, però esperem que tot torne a la normalitat perquè els nostres estudiants ho necessiten”, assegura Mas. A més, des de la universitat també s’ha valorat positivament els dos últims cursos. “Hem anat responent a les instruccions de les autoritats sanitàries perquè els nostres alumnes tingueren una formació segura, però, a més de qualitat”, detalla.

Josep Àngel Mas ha afirmat que des de la direcció del campus estan molt satisfets de tot el que han aconseguit per al municipi i esperen continuar preparant als estudiants per al seu futur laboral en un ambient com el que es viu al Campus de Gandia. “El nostre punt diferencial és que combinem en un mateix espai els avantatges de la Universitat Politècnica de València, que és una de les millors de l’estat, amb unes instal·lacions més pròximes i humanes per als estudiants”, afirma Mas. “A pesar de tindre unes instal·lacions àmplies, és molt fàcil que els estudiants de diferents graus puguen relacionar-se entre si”, conclou el Subdirector de Comunicacions.

Font: Carlos Jover./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *