foradia subscriutegrat

Nou programa pilot d’estacionament intel·ligent a Oliva

Aquest projecte inclou 41 places intel·ligents a la zona de la Vila, al centre històric de la localitat.

Josep Escrivà, regidor de Modernització de l’Administració local d’Oliva, ha presentat un nou programa pilot d’estacionament intel·ligent per al municipi.

La primera fase, segons ha explicat Escrivà: “s’iniciarà d’ací a poc temps i estarà a l’abast de la ciutadania de la zona de la Vila, en el centre històric d’Oliva”. S’ha triat aquesta zona, ja que, com ha afegit el regidor: “amb les dades extretes de l’Estudi del PMUS aquesta és la zona més congestionada de la localitat”.

S’oferiran 41 places d’estacionament intel·ligent, de les quals 23 seran d’estacionament lliure, 4 de mobilitat reduïda, 3 de càrrega i descàrrega, i 13 de zona blava.

Els estacionaments intel·ligents funcionen amb uns sensors que s’instal·laran en poc temps a la plaça d’Alonso, la plaça de la Bassa, el final del carrer de la Constitució, la plaça de l’Ajuntament i el carrer Sant Joan.

És una iniciativa pionera a la ciutat d’Oliva, que s’ha pogut fer gràcies a una subvenció de la Diputació de València que cobreix el 80% del pressupost, mentre que l’Ajuntament s’encarregarà del 20% restant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *