foradia cdturisme

Els bombers de Gandia han donat aliments i productes de primera necessitat

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme a través de la seua entitat 'Associació Esportiva Cultural Bombers La Safor' i la donació ha sigut entregada al preventori 'Nuestra Señora del Amparo' del Real de Gandia

Els bombers del Parc de Gandia, mitjançant la seua entitat ‘Associació Esportiva Cultural Bombers La Safor’ ha fet una donació d’aliments i productes de primera necessitat al preventori ‘Nuestra Señora del Amparo’ del Real de Gandia.

A causa de la crisi que ha provocat la pandèmia, els bombers han decidit que enguany els diners rebuts de la seua tradicional venda de loteria de Nadal seran per a adquirir aliments de primera necessitat per al preventori.

Aquest centre acull entre setmana a 54 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 13 anys amb diverses necessitats, entre elles, l’alimentació. Enguany necessiten més ajuda, ja que les donacions s’han vist reduïdes a causa de la pandèmia.

En aquesta setmana, els bombers han fet entrega de diversos palets amb menjar com galetes, suc i material de neteja o productes d’higiene personal per un valor de 1.000 euros.

L’Associació de Bombers vol animar a la gent a col·laborar en aquesta causa o bé comprant loteria, o telefonant al 962 82 68 95.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *