foradia pressupostparticipatiualcoi

Juani Sanchis: “esperem que la gent s’anime, ja que tenim molts productes per a fer regalets”

Des de la botiga de productes ecològics 'De bote a bote', Juani Sanchis ens explica com s'espera aquest atípic Nadal i ens convida a visitar el Mercat de Nadal de La Glorieta que se celebrarà durant aquest pont

Per als comerços locals la pandèmia els ha afectat especialment, i aquesta campanya de Nadal l’esperen amb esperança: “Previsions no tinc cap, amb l’any que portem no tinc moltes expectatives, però esperem que la gent s’anime, ja que tenim molts productes per a fer regalets”, així ho explica Juani Sanchis, de De bote a bote.

Aquest negoci local estarà present a la Fireta de Nadal que s’ubicarà durant el pont de desembre a La Glorieta: “Estarem presents amb els nostres productes, com els sabons artesanals, els xampús sòlids o packs de regal per a poder començar a comprar per a aquestes Nadals”.

Encara que la situació siga difícil Juani pensa més enllà: “Com està la situació hem de ser responsables. No hem tingut Festes de Moros i Cristians, ni cap festivitat, ara, encara que siga, tenim un Nadal estrany i hem de fer les coses bé perquè siga sols un any així i no molts”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *