foradia elgrat

Més de 10.000 visitants s’acosten al Mercat de Nadal

Els venedors dels comerços locals que han participat en aquesta edició del Mercat de Nadal d'Alcoi han mostrat la seua satisfacció i han volgut destacar les mesures de seguretat i la bona organització d'aquest nadalenc esdeveniment

Alcoi Ciutat de Nadal cada vegada compta amb més activitats, i una de les que s’ha estat consolidant als últims anys és el Mercat de Nadal.

Encara que aquesta edició no ha sigut com la d’anys anteriors, ja que s’han hagut de seguir restriccions com les d’aforament, des de l’organització i els mateixos venedors d’aquestes paradetes han mostrat la seua satisfacció per la gran acollida d’aquest esdeveniment.

I, és que, durant els quatre dies que ha durat l’esdeveniment, 10.723 persones s’han desplaçat fins a la Glorieta, lloc en el qual estava el mercat.

L’Ajuntament d’Alcoi ha sigut l’organitzador, a través de la regidoria de Comerç, i amb la col·laboració dels comerciants participants.

26 comerços de la nostra ciutat han pogut mostrar a la ciutadania els seus productes com decoració nadalenca, dolços, sabó, calcetins, i el nou complement que ens ha deixat la Covid-19, mascaretes.

A més, també s’ha comptat amb un espai perquè els més menuts i menudes pogueren jugar a tir amb arc, o poder fer passejos amb burretes i camells.

El control d’aforament no ha sigut l’única mesura que s’ha pres, ja que també hi havia gel hidroalcohòlic, es fa organitzar un itinerari marcat i es van diferenciar les portes d’entrada i eixida.

“En Alcoi no només tenim un Nadal únic, també tenim un comerç excel·lent. Estem satisfets per la bona acollida que ha tingut el Mercat i vull felicitat el bon comportament que ha tingut la ciutadania”, ha agraït la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, que ha afegit que: “Ara més que mai és el moment de poder gaudir de les compres de la mà dels nostres comerciants i de la seua proximitat i professionalitat. Ho hem pogut fer en el Mercat de Nadal i ara ho podem seguir fent en les nostres compres, a més podrem obtenir descomptes importants en tots els comerços que s’han adherit a la campanya Reactiva Comerç”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *