Foradia

Conchi, Jaime, Aria i Mar viuen l’alegria del Nadal

• Conchi i Jaime són conscients de les dificultats que el comerç local està vivint durant els últims anys, ja que la competència és molt gran, per això procuren ajudar sempre que poden.

El Mercat de Nadal alcoià ha tingut lloc a La Glorieta. Cinc dies carregats d’actes i activitats per a gran i xiquets.

Danses per part del grup El Carrascal, contacontes nadalenc per part de La Bruixa de Xocolata, dolçainers i tabalerets de La Degollà, una xocolatada popular, una flashmob nadalenca per part de l’Associació D3 jovens, nadaletes a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. L’actuació de Pep Botifarra, jocs per a xiquets…

Tot comptant amb els productes de més de vint entitats comercials locals, entre els quals destaquen productes artesans típics del territori.

Un espai propici per a preguntar als nostres veïns i veïnes com viuen el Nadal.

Quan parlem comentem que els Reis Mags estan venint cap a Alcoi, els ulls de Mar i Aria s’omplin d’il·lusió. Ja estan escrivint la carta per a donar-se-la a La Burreta. El Campament Reial no saben si el podran visitar amb els pares, ja que el divendres cinc de gener és laboral i difícil de conciliar. Però saben que el dia dels Reis serà un magnífic dia per a celebrar el final del Nadal.

Aquests dies de Nadal es fa un extra en alegria familiar i també en compres. Conchi i Jaime són conscients de les dificultats que el comerç local està vivint durant els últims anys, ja que la competència és molt gran, per això procuren ajudar sempre que poden.

Font: Rodrigo Paños./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *