foradia cdturisme

Concurs fotogràfic per a descobrir la serra de Mariola

“Descobrim la Mariola” és el lema del primer concurs fotogràfic convocat per l’associació Serra Mariola. El termini de presentació d’obres, mitjançant el correu electrònic, finalitza el 30 de novembre a les 23.59h.

Concurs_fotografia_mariola

“Descobrim la Mariola” és el lema del primer concurs fotogràfic convocat per l’associació Serra Mariola. Així, la finalitat del certamen és que “els amants de les instantànies puguen expressar, a través de l’objectiu, la seua pròpia visió del parc natural i dels municipis (Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro)” en qualsevol vessant com naturalesa i paisatges o monuments i tradicions, entre altres, sempre en el període comprés entre l’1 d’agost i el 16 de novembre.

El concurs està dirigit a “apassionats del retrat amb caràcter amateur” que podran presentar fins a 20 obres mitjançant el correu electrònic info@serramariola.org. El termini per enviar les instantànies finalitzarà el 30 de novembre a les 23.59h. i aquestes no hauran de tenir cap canvi respecte a la imatge digital original. Podeu consultar les bases completes.

Una vegada recollides totes les obres, els integrants de la junta directiva de l’associació i experts en fotografia del Campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València seran els encarregats de determinar les tres més reeixides. Un cap de setmana, un menjar i una ruta guiada a la serra de Mariola, per a dues persones en tots els casos, esperen als guanyadors del primer, del segon i del tercer premi, respectivament, de “Descobrim la Mariola”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *