foradia mediambient

La Unitat de Prevenció en Conductes Addictives comença la seua campanya de Nadal

Des d'aquest organisme alerten que encara que aquestes festes tinguen restriccions, el consum d'alcohol estarà present

Anem a viure uns Nadals amb restriccions, però així encara, des de la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives (UPCCAS), assenyalen que aquestes dades són el període de l’any en el qual més alcohol es consumeix per gran part de la població, de fet ells assenyalen que és un dels períodes més crítics de l’any per als que beuen habituals, ja que poden passar d’un consum de risc a un problemàtic.

Quan arriba Nadal el consum d’alcohol es dispara, i en general, segons assenyalen des de l’organisme, els menors tenen una baixa percepció del risc, ja que no consideren l’alcohol una substància nociva, i a més, molts d’ells consideren que ajuda a desinhibir-se i a potenciar les relacions socials.

Des de la UPCCAS han llançat una campanya en la qual volen fomentar que cap dosi d’alcohol és recomanable per cap grup d’edat, i menys per als adolescents.

La campanya es donarà a conéixer a través, de les xarxes socials i amb quatre cartells diferents que s’han fet en els quals apareixen uns missatges en clau d’humor relacionats amb el consum d’alcohol, Nadal, i la situació sanitària que vivim.

L’humorista Xavi Castillo ha col·laborat amb la campanya amb breu sketch en el qual s’han utilitzat els lemes que s’han utilitzat en els cartells.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *