foradia pressupostparticipatiualcoi

José Ernesto Nadal: “estan fent-nos moltes reserves, ja estan triant les seues compres”

Així ho explica el gerent de la llibreria Llorens que ens parla a El poble és savi

Regalar lectura sempre és una bona aposta per a qualsevol moment de l’any i això els ciutadans ho saben. L’època nadalenca comença carregada de llibres, així ho explica el gerent de la llibreria Llorens, José Ernesto Nadal, “es presenta una molt bona campanya de Nadal”, una afirmació que ve reforçada pels mateixos proveïdors. A més, els resultats es veuen a les prestatgeries, “estan fent-nos moltes reserves, ja estan triant les seues compres”.

José Ernesto afegeix que enguany “tenim posades molt bones expectatives” i conta que, igual que va succeir l’any passat, “els ciutadans estan avançant les seues compres”. Tot l’ambient d’aquestes dates que es respira a la Ciutat del Nadal repercuteix en un augment de la inversió en el comerç local, “la gent s’anima”.

L’optimisme respecte al 2020 també s’ha notat, encara que José Ernesto assegura que l’any passat també va haver-hi un patró semblant, especialment amb la finalitat d’“evitar les aglomeracions i les compres d’última hora”, una realitat en la qual sempre queda algú que aprofita fins a l’últim minut per a fer-se amb els detalls que alegraran a adults i majors.

Per altra banda, “a pesar que no tenim el problema de desabastiment” en el sector de la papereria, tal com està succeint amb altres indústries, Ernesto assevera que sempre hi ha títols que queden exhaurits ràpidament, encara que no frenarà que els Reis Mags i el Pare Noel vinguen carregats.

Font: JS./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *