foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi tanca la cultura davant l’increment de casos de Covid-19

En el dilluns 21 de desembre des del govern local ja es van prendre mesures restrictives a causa de l'increment de casos. Dos dies després s'han dut a terme més mesures

Durant el matí del 23 de desembre ha tingut lloc una nova compareixença en la qual l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el portaveu del govern, Jordi Martínez, han anunciat noves restriccions, ja que la incidència de casos en Alcoi ja arriba als 600 per cada 100.000 habitants.

Francés ha declarat que en la vesprada del 22 de desembre va parlar amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública i li va demanar que en el cas que fora necessari, s’incrementaren les mesures.

L’alcalde alcoià ha explicat que des del govern local s’adoptaran totes les mesures preventives que estan dins de les seues competències, i que a més, demana a la societat que siga responsable i que limite les seues reunions i esdeveniments per tal d’evitar aglomeracions.

En els dies en els quals hi haurà més gent de celebració, l’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial per al control i el compliment de les normes, amb l’objectiu de traslladar sensació de seguretat, i no per a incrementar les sancions.

Per la seua part, Jordi Martínez, ha anunciat les noves mesures que des de demà entraran en vigor. I és que, des del dia 24 de desembre estaran tancats tots els museus de la ciutat, les biblioteques i els teatres, per tant, el Tirisiti també suspendrà les seues funcions fins al dia 4 de gener, dia en el qual s’estudiaran si aquestes mesures continuen en marxa o no.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *