foradia cdturisme

Nou camió per a combatre la Covid-19 a Gandia

Aquest vehicle ja l'ha estat utilitzant l'UME a Madrid per a desinfectar determinades zones durant la quarantena

Diana Morant, alcaldessa de Gandia, Liduvina Gil, regidora de Sanitat i Salut Pública i Quino Bernabeu, gerent de l’empresa CTL, han presentat el nou camió que treballarà a Gandia per a desinfectar i per al control de plagues en grans superfícies externes.

L’UME ja ha utilitzat aquest vehicle amb èxit a Madrid per a la desinfecció.

L’alcaldessa de la localitat s’ha mostrat satisfeta per incorporar aquest nou vehicle a la flota municipal: “Amb aquest camió continuarem treballant en la desinfecció al carrer adreçada a la principal emergència que tenim hui en dia com és el Coronavirus a més d’ajudar a evitar la propagació del mosquit tigre“.

A més ha afegit que: “Gandia es converteix en una gran capital a l’hora d’aplicar les últimes tecnologies als serveis que es presten perquè som ciutat de la Ciència i la Innovació. Una ciutat que aplica el coneixement d’administracions, universitats i empreses privades per desenvolupar iniciatives que milloren la vida dels seus ciutadans“.

El camió substituirà la feina que abans es realitzava amb brigades, així que d’aquesta manera es farà d’una forma més eficient i sostenible, ja que s’arribarà a més espais en menys temps, s’utilitzaran els productes necessaris, i per tant es consumirà menys.

Morant ha agraït a l’empresa CTL la seua disposició durant la crisi sanitària i per ajudar a aquelles persones que més ho necessitaven.

Quino Bernabeu, ha recordat que des de fa un any i mig, l’empresa ha controlat la gestió de les plagues de la ciutat, i que han fet una gran inversió en tecnologia i maquinària per a donar resposta a les necessitats que s’han anat produint.

Bernabeu també ha destacat que amb aquest vehicle “podrem ser més eficients en algunes zones a l’hora de controlar les plagues i a més, sumem a la nostra flota un nou aliat per combatre la COVID-19 que fins ara només estava utilitzant l’UME a Madrid. Des de hui Gandia ja disposa d’aquest vehicle amb el qual millorarem el servei“.

Finalment, Liduvina Gil va agrair a CTL l’aposta per la innovació que ha realitzat, ja que “ens permetrà fer un pas més en el control amb viricides i larvicides i millorarem el servei que ja estàvem prestant. Amb aquest vehicle millorem el nostre treball en un dels temes que més preocupen a la ciutadania com ara la lluita contra el mosquit tigre i la COVID-19“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *