lasarga mediamborganica

Els Reis Mags d’Orient ja han concretat la seua visita a Alcoi

La pandèmia ha fet que Ses Majestats tingueren dubtes fins a l'últim moment de com podria ser la seua visita, però ja han concretat la seua presència a Alcoi

Per a la ciutat d’Alcoi el Nadal és un dels moments més màgics de l’any, i enguany fins a últim moment no hem pogut saber com s’adaptarien els Reis Mags d’Orient a aquesta situació pandèmica.

Ara, pocs dies abans de la Nit de Reis, Ses Majestats s’han posat en contacte amb l’Ajuntament, concretament amb la regidora de Festes, Carol Ortiz, per tal d’anunciar com serà la seua visita a la ciutat.

El Nadal Alcoià està compost per tres dies importants, i tots ells han hagut de modificar-se. Aquesta trilogia comença amb ‘Les pastoretes’, una celebració que no podrà dur-se a terme, però els grups de danses Carrascal i Sant Jordi, han organitzat juntament amb els xiquets i xiquetes dels col·legis alcoians un vídeo que es podrà veure a les xarxes socials de l’Ajuntament.

La pròxima data important del Nadal Alcoià és ‘La burreta’. Com ja va avançar l’Ambaixador Reial, enguany és impossible fer aquesta desfilada, ja que s’han d’evitar aglomeracions, tot així, el seguici reial ha preparat 13 punts diferents per tots els barris d’Alcoi perquè tots puguem donar les nostres cartes.

Ja per al dia 5 de gener, òbviament, per culpa de la Covid-19 no es podrà realitzar la tradicional Cavalcada. Però, durant tot el dia es podrà visitar al seguici reial als mateixos punts que el dia anterior. Ja a la nit, els Reis Mags d’Orient, a les 23:15, i per tal d’evitar aglomeracions, faran la seua adoració. Aquest acte es podrà seguir a través del Facebook de l’Ajuntament, a falta de saber si hi haurà alguna retransmissió més.

Carol Ortiz ha fet una crida a la responsabilitat i ha demanat a la població que en tot moment guarde les distàncies de seguretat, i que la seua visita als diferents punts de la ciutat siga tan ràpida com siga possible. “Estem vivint una pandèmia i estem en una situació molt greu, i ara, el més important és la salut”, ha argumentat la regidora.

Des de les 11:00 fins a les 20:30h es podran visitar els punts en el que estaran col·locats els membres del seguici reial, que són:

– Centre: Glorieta i Parterre.
– Zona Alta: Parc de Cantagallet (accés pel carrer Cavaller Merità).
– Viaducte: Passeig Ovidi Montllor.
– Santa Rosa: Passeig de Cervantes, Plaça Gonçal Cantó i parc de El Romeral.
– Batoi: carrer Monduver.
– Eixample: parc de la Uixola i la Rosaleda.
– Zona Nord: Aules Verdes, Plaça Domingo Llidó i parc front al Col·legi Esclaves.

En tots aquests punts es podrà escoltar el Ban Reial, que enguany ha sigut obra de l’escriptor Pep Jordà.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *