foradia

Muro aconsegueix xifres rècord en atenció als animals sense propietari

La regidoria de Protecció Animal de l'Ajuntament de Muro, i la Protectora d'Animals i Plantes, Potes i Arrels, han dut a terme diferents actuacions per a protegir a aquests animals

La regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament de Muro, i la Protectora d’Animals i Plantes, Potes i Arrels, han sumat forces per a dur a terme diferents accions en benefici dels animals sense propietari, perduts i/o abandonats.

Entre elles destaquen l’elaboració d’una ordenança on es regulen temes com la tinença, protecció i convivència d’animals al municipi. També la campanya d’esterilització de gats, en la qual s’han intervingut 44 gats, per tal d’evitar l’augment de població felina. Una altra de les accions ha sigut millorar les estances d’espera dels animals perduts, i s’ha comprat alimentació per a cadells i adults, així com noves gàbies de captura.

Per altra banda, l’Ajuntament ha realitzat un contracte menor per a donar serveis veterinaris a animals sense propietaris o ferits amb urgència. Gràcies a aquesta mesura s’han pogut atendre a 55 animals.

La protectora, a més a més, està duent a terme una gran tasca per a trobar cases d’acollida i adopció, i enguany s’ha aconseguit una nova casa per a 31 gossos i 18 gats.

Per al 2021, tant l’Ajuntament com Potes i Arrels, continuaran treballant conjuntament per millorar la vida dels animals. Per exemple, ara el consistori està esperant la licitació dels serveis d’arreplegada d’animals, actuacions veterinàries, control de colònies felines i atenció als animals abandonats.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *