Foradia subscriutegrat

Adéu al 2020, de segur que mai t’oblidarem

Segur que mai s'imaginaríem viure un any com aquest que per fi s'acaba. Ara és moment de començar amb positivisme el 2021

Passeig en mode desescalada

Últim dia de l’any 2020. Un any que segur que per a tots va començar com molts altres, fent propòsits, plans, promeses que complir per a fer del nou any que s’iniciava un poc millor que l’anterior.

Segurament tots estàvem emocionats, era una nova oportunitat per a fer les coses millor, però de sobte, els plans es van paralitzar, les promeses es van ajornar, i les nostres vides van canviar, segurament per sempre, perquè va arribar ella, la pandèmia.

Aquest 2020 hem patit moments d’incertesa, por i dolor. Molts han deixat enrere projectes, dies importants, com bodes, viatges, i també, per desgràcia, éssers volguts.

Si repassem l’evolució d’aquest 2020, primer va ser incertesa, notícies que arribaven des d’altres parts del planeta, i sincerament, tots pensàvem que la Covid-19 no estaria tan a prop de les nostres vides. Però, finalment va arribar, i es va quedar.

En març ens vam tatuar tots en l’ànima la cançó ‘Resistiré’ i vam omplir els balcons i finestres d’aplaudiments a tots els herois de la pandèmia, de música, i cartells esperançadors. Era el principi, teníem ganes de lluitar i d’eixir d’aquesta guerra, però, els dies de confinament anaven passant, i la situació no canviava.

Una vegada ens van deixar “lliures”, i va vindre el bon temps, vam intentar aprofitar el temps perdut, això si, sempre dins de la “nova normalitat”, que a hores d’ara, pense que serà ja sols “normalitat”. És possible que l’estiu fóra un bon moment per a carregar les piles, una treva, perquè la pandèmia continuava entre nosaltres.

Ja quan va arribar la tardor, la pandèmia va voler ser més protagonista encara, i al final ho va aconseguir. La Covid-19 ens ha furtat una de les dates més especials de l’any, de celebració, d’estar amb la nostra família i amics, el Nadal.

I ara, arribem a l’últim dia de l’any fent un balanç de tot el que la pandèmia ens ha ensenyat.

Hem aprés a viure dia a dia com si fos l’últim, a valorar les xicotetes coses de la vida, a saber que encara que estiguem lluny dels nostres, sempre estaran ací, al nostre costat. Molts també han aprés a utilitzar les noves tecnologies o més receptes de cuina.

Ara que ja està ací el 2021, de segur que tots tenim els mateixos desitjos: salut per a tots, i que la Covid-19 desaparega prompte de les nostres vides. Tant de bo siga així. Feliç 2021.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *