foradia cdturisme

Sant Blai estarà present a Bocairent

Les festes de Bocairent arranquen les festivitats de les comarques centrals, enguany, per Culpa de la Covid-19, s'han hagut d'adaptar, però Sant Blai continuarà estant present a la localitat

Bocairent celebra a principis de febrer les seues festes en honor al seu patró, Sant Blai, però enguany per culpa de la pandèmia s’han hagut de fer modificacions en la programació d’aquesta celebració.

Per tal de conéixer més sobre com seran aquestes festes adaptades, hem parlat amb la regidora de Festes del municipi, Maria Luz Pascual, que ens ha contat alguns detalls.

El dia 23 de gener tindrà lloc la presentació del cartell, obra de l’autor Pablo Mestre Navarro. A més, també es presentarà el programa de festes, un llibre en el qual es fa un resum de les festes de l’any passat, i en el qual totes les associacions festeres fan un escrit.

Com Maria Luz Pascual ha explicat: “Si tot va bé, aniran unes 140 persones al Teatre Avenida, lloc en el qual se celebra aquest acte. De moment la presentació es farà si o si, però si canvien les restriccions potser no pot haver-hi públic. De totes maneres la televisió local retransmetrà la presentació perquè la gent puga gaudir d’aquest acte”.

A més, el dia 3 de febrer, dia de Sant Blai, es duran a terme diferents misses en honor al patró.

Una altra de les novetats que ens ha explicat la regidora de Festes, és que enguany es muntarà el tradicional Castell, però serà l’últim que es podrà veure, ja que per a l’any 2022 es farà un nou. “Vam decidir destinar els diners de les festes per a altres coses, i entre elles, farem una aportació a l’Associació de Festes per a crear un nou castell”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *